Back

Primal

Livet är en gåva

Det är varje människas födslorätt att vara i kontakt med sina känslor och att se livet som en gåva och inte som en börda. Primal bygger på förståelsen om barndomens inklusive fosterstadiets och födelsens betydelse för vårt liv senare. Påverkningar, upplevelser och eventuella trauman i barndomen är avgörande för hur vi senare uppfattar oss själv och påverkar våra möjligheter att använda mina förmågor och resurser. Tidigare erfarenheter och upplevelser påverkar vilka känslor för omvärlden jag som person utvecklar. Genom primal metod och teknik kan du återupptäcka och ge liv till dina inre resurser glädje, kärlek, livskraft och vitalitet.

Vad kan vi stödja dig med?

Kurs

Med hjälp av olika terapeutiska tekniker som andnings och kroppsterapi, bioenergi, visualisering, aktiva och stilla meditationer (zen) liksom samtal söker vi ökad självinsikt och medvetenhet. Målet är att utveckla ett mer moget och tillfredställande liv. Vi har både introducerade helgkurs och djuptgående veckokurser.

OnLinekurs & program

Våra kurser har tre fokusområden: Mediation, kropp & andning samt tips, råd och recept för mat, hälsa och välbefinnande. På vår kursportal får du filmer och texter som du arbetar med. Vi har flera olika kurser med olika teman som passar alla nivåer från dig som är helt nybörjare till den som är mer erfaren.

Webinar

Vi möts regelbundet via Zoom för inspiration, gemenskap och meditation. Dessa tillfällen är öppet för alla – för påfyllnad och att bara vara

Medlemskap

Genom medlemskap får du tillgång till onlinekurs, webinar och chattgrupp.